Vakok Állami Intézete 2017

A Fehér bot hetek rendezvénysorozat keretében két koncertet adtunk a Vakok Állami Intézetében, Budapesten és Tatán. A koncertek interaktívak voltak, bemutattuk a hangszereinket, ki lehetett őket próbálni. A közönség fantasztikus volt! Nagyon sok pozitív energiát kaptunk tőlük!

 

A tatai koncertet rögzítettük, és egy albumot készítettünk. A lemez elérhető CD és digitális letöltés formájában. A vásárlással támogatjátok a Fény a Sötetben alapítványt és rajtuk keresztül a vak és gyengénlátó embereket. A koncertek után különleges ajándékokat kaptunk: vakok és gyengénlátók által, kézzel készített szép és praktikus rongyszőnyegeket illetve hatalmas, színes gyertyákat.

A szőnyegeket is és a gyertyákat is remekül tudjuk használni a koncertjeinken. Elhatároztuk, hogy ahol lehet, promotáljuk ezeket a termékeket.  Megvásárlásuk közvetlenül a Vakok Állami Intézetéből (tel: + 36 1 796 2469 ) vagy a koncertjeinken lehetséges. A lemez meghallgatható, letölthető és megvásárolható a Bandcamp oldalunkon az alábbi képekre vagy a hivatkozásra kattintva.

DzsinnKalaDzsi – Vakok Állami Intézete album