Concerts @ the Institute for the Blind 2017

We played two concerts at the Hungarian Institute for the Blind and Visually Impaired. It was organised as part of the “Week of White Cone” series of events took place on the third week of october 2017. The performances were interactive at both locations (Budapest, Tata), we talked about the origins of the instruments we play, also it was possible to try them out. The audience was fantastic! We received so much positive energy!

 

A tatai koncertet rögzítettük, és egy albumot készítettünk. A lemez elérhető CD és digitális letöltés formájában. A vásárlással támogatjátok a Fény a Sötetben alapítványt és rajtuk keresztül a vak és gyengénlátó embereket. A koncertek után különleges ajándékokat kaptunk: vakok és gyengénlátók által, kézzel készített szép és praktikus rongyszőnyegeket illetve hatalmas, színes gyertyákat.

A szőnyegeket is és a gyertyákat is remekül tudjuk használni a koncertjeinken. Elhatároztuk, hogy ahol lehet, promotáljuk ezeket a termékeket.  Megvásárlásuk közvetlenül a Vakok Állami Intézetéből (tel: + 36 1 796 2469 ) vagy a koncertjeinken lehetséges. A lemez meghallgatható, letölthető és megvásárolható a Bandcamp oldalunkon az alábbi képekre vagy a hivatkozásra kattintva.

DzsinnKalaDzsi – Vakok Állami Intézete album